Producten en diensten

Wij zetten jouw vraag om naar een volledige oplossing op maat

We bieden ICT-oplossingen op maat voor elke klant

Wij zetten jouw vraag om naar een volledige oplossing op maat

Toegevoegde waarde creëren voor elke klant

Persoonlijk contact en echt meedenken met elke klant is de basis voor een langetermijnsamenwerking. Ben je op zoek naar een partner die de ICT voor jou uit handen neemt? Dan wil je dat laten doen door een partij die naar je luistert en vanuit jouw wensen en belangen met een oplossing komt. Technische oplossingen bieden is één, op maat geboden oplossingen is twee. Wat heeft jouw bedrijf nodig aan ICT-ondersteuning om goed en volledig te kunnen functioneren? Wij luisteren, stellen je vragen om nog scherper te krijgen wat jij nodig hebt en komen op basis daarvan met een oplossing.

Persoonlijk contact met elke klant

De ICT-wereld staat bekend als snelle wereld; nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op en actief en adequaat schakelen is dan geen overbodige luxe. Als klant wil je dat jouw bedrijf volgens de laatste technieken is ingericht, zodat je zo efficiënt en veilig mogelijk kunt werken. Dit vertrouw je toe aan een betrouwbare partner. Een partner die snel schakelt en snel werkt maar die wel investeert in een relatie voor de lange termijn, zodat jouw belangen zo goed mogelijk behartigd kunnen worden. Hit & run bedrijven, die je veel tegenkomt binnen onze branche, zetten vaak (eigen) belangen voorop in plaats van die van de klant. Wij investeren in langetermijnrelaties, omdat wij geloven dat we juist dan het verschil kunnen maken voor klanten.

Betrouwbaar en transparant

We willen ons onderscheiden van andere ICT-bedrijven door heel transparant te werken en ons niet te laten sturen door de merken/aanbieders (van bijvoorbeeld netwerken) met wie we werken. De behoefte van de klant staat bij ons centraal: “Wat is het best inpasbaar voor de klant?” Dankzij de jarenlange relaties die we met 90% van onze klanten hebben kunnen we echt het verschil maken en bieden we ondersteuning op jouw core business. Onze aanpak is laagdrempelig; wij denken vanuit functionaliteiten en vullen daarna het technische aspect voor je in. Wij zorgen ervoor dat het werkt zonder dat jij kennis hoeft te hebben van dit deel.

Totaalleverancier van ICT

Als totaalleverancier van ICT bieden we onze klanten drie pakketten waarin alles zit: een hybride omgeving en maximale veiligheid. Maar voor elke klant maken we het pakket ‘custommade’ zodat je niet voor diensten betaald die je niet gebruikt. We stemmen het dus af op de wensen van de klant. Waar staan wij voor? Voor betrouwbaarheid, continuïteit en het bieden van complete functionaliteiten.

  • Betrouwbaarheid: We zorgen ervoor dat je veilig kunt werken met de diensten die we leveren en komen onze afspraken na
  • Continuïteit: we denken met je mee en volgen de laatste ontwikkelingen zodat we onze dienstverlening continu blijven verbeteren en doorontwikkelen. We kijken vooruit en beoordelen regelmatig of de pakketten van onze klanten nog actueel zijn
  • Complete functionaliteiten: we zijn een totaalleverancier en bieden volledige en complete ICT-oplossingen

Waarom ICoTec?

Vanaf het eerste contact staat de behoefte van de klant centraal. We stellen veel vragen, zodat helder wordt wat het vraagstuk is van de klant. Het verhaal van de klant is de basis van onze dienstverlening. Pas als dat verhaal duidelijk is en daarmee de behoefte, gaan we aan de slag met de concrete oplossing: wij vullen functionaliteiten in en geven advies. Wij willen voor elke klant toegevoegde waarde zijn en staan de klant op ieder moment van de dag te woord als er vragen of uitdagingen zijn. Dat commitment is een standaard onderdeel van onze service.

No Comments

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website

    })(jQuery)