Producten en diensten

 

Over ICoTec

 

Wij zijn uw partner voor een betrouwbare en ICT omgeving. Het is niet voor niets zo dat het logo van ICoTec blauw gekleurd is, blauw wordt gezien als de kleur van vertrouwen. Dit willen wij als organisatie dan ook graag uitstralen richting onze klanten. Het opbouwen, verzorgen en beveiligen van uw ICT omgeving doen we op een veilige en betrouwbare manier.

Bij ICoTec praten we nooit over problemen maar over uitdagingen. Uitdaging? Deze pakken we graag met twee handen voor u aan. Samenwerken staat bij ons hoog in het vaandel. Wij spreken dan ook dezelfde taal als de gebruiker. Wij kennen onze klanten en weten dus wat voor onze klanten het belangrijkste is. Bij ICoTec houden we van een persoonlijke aanpak.

Het grootste gedeelte van onze klanten zijn al klant sinds de beginjaren van ICoTec. Dat komt doordat wij werken met vaste aanspreekpunten, betrouwbare merken en streven naar een passende oplossing voor de klant. Opzoek naar een betrouwbare ICT partner?

Bekijk onze diensten

Hoe alles begon

 

Officieel is ICoTec opgericht in februari 2001. ICoTec staat voor Informatie Communicatie Technologie. In naam komt krachtig naar voren voor wat wij staan en wat de klanten van ons mogen verwachten. Oprichters Martin Wiersma en Arthur Kok hebben hun ervaring opgedaan bij Nederlands’ grootste telecom en ICT organisatie KPN. Eind jaren negentig kondigde KPN aan zich meer te gaan richten op hun oorspronkelijke core business namelijk: telecommunicatie. Naar de mening van Martin en Arthur begonnen IT en telecommunicatie juist steel meer in elkaar te vervlechten. Uiteindelijk waren Martin en Arthur er al snel van overtuigd dat voor veel organisaties het lostrekken van de IT en telecommunicatie niet de juiste richting was. Uit deze conclusie is uiteindelijk ICoTec ontstaan. Nog steeds besturen Arthur en Martin vol passie, enthousiasme en gedrevenheid de organisatie ICoTec.

Inmiddels maken we onze klanten al 18 jaar blij met onze ICT oplossingen. Door de expertise van onze medewerkers, met de juiste certificeringen, helpen we de klant altijd met een oplossing op maat.

Koffie doen?
    })(jQuery)