Producten en diensten

Beveiligingsconsult

Hoe is uw organisatie beveiligd?

Een goede beveiliging van uw ICT omgeving is belangrijk. ICoTec kan op basis van een beveiligingsinventarisatie de zwakke plekken van uw ICT omgeving in kaart brengen. Ook gaat ICoTec opzoek naar potentiële data lekken.

Tips voor een juiste beveiliging van uw netwerk:

  • Kies voor de juiste beveiligingssoftware met bewezen resultaat

Kies een beveiligingssoftware die zowel bekende als opkomende virussen op een werkstation en/of server weet te detecteren.

  • Creëer bewustwording bij uw medewerkers

Bewustwording is belangrijk. Uw medewerkers dragen zorg voor bedrijfsinformatie en persoonsgegevens van anderen, zoals collega´s, klanten of cliënten. De medewerker is daarmee de belangrijkste schakel in uw informatiebeveiliging en omgang met privacy.

  • Zorg dat er regelmatig updates worden geïnstalleerd

Patch management, de constante installatie van je updates, is een belangrijk onderdeel in het beveiligen van uw systemen en netwerk. Het wordt soms als een onderdeel van systeembeheer in plaats van security beschouwd, maar het is een vitaal onderdeel in de beveiliging van elk netwerk. Het tijdig patchen en installeren van security updates is een van de belangrijkste dingen die men kan doen om systemen en netwerken te beschermen. Het patch management systeem moet daarom zo efficiënt mogelijk zijn.

  • Regel uw back-up omgeving op de juiste manier in

Als uw netwerk onverhoopt toch is gehackt of uw bestanden toch zijn geïnfecteerd, dan zorgt een juiste back-up van uw bestanden en systeem ervoor dat uw organisatie snel weer aan het werk kan, zonder ook maar iets qua bestanden kwijt te zijn.

Geïnteresseerd in een gratis en vrijblijvend beveiligingsconsult? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

    })(jQuery)